Utforska naturen och din omgivning med Focus Sport Optics


 

Utforska den magiska naturen

Går man ut i skogen vid den här tiden på året kan man nästan höra det - hur naturen sakta vaknar till liv av vårsolens varma strålar. Naturen är en magisk plats där vi alla är välkomna, kan vila, upptäcka och hitta oss själva.

Den nordiska naturen är ett fantastiskt landskap med en stor variation av djupa skogar, mängder av sjöar, floder, ängar, berg, fjordar, vikar och skärgårdar. På alla dessa platser finns detaljer och vilda djur som kan vara svåra att upptäcka för det mänskliga ögat. En kikare är ett utmärkt verktyg som hjälper dig att få ut det mesta av din naturupplevelse.

Focus Sport Optics

En kikare från Focus Sport Optics erbjuder perfekt balans mellan ljusstyrka, stabilitet och vikt. Kikarna är lätta att använda och passar de flesta användningsområden som t.ex. jakt, fågelskådning och vandring.

Focus Sport Optics etablerades i Sverige 1985. Hög kvalitet och bra värde för pengarna har varit mottot från allra första början. Nu, mer än 30 år senare, har Focus Sport Optics produkter blivit ännu bättre tack vare de senaste coating-teknikerna och förbättrade lättviktsmaterial. När du köper en kikare från Focus Sport Optics, kan du vara säker på att du får en kvalitetsprodukt med bästa möjliga värde för pengarna och med en omfattande garanti på fem år.


Observer

Kikarna har avancerad antireflexbehandling som ger en ljusstark, skarp och briljant bild samt vridbara ögonmusslor.

Avancerad optik med faskorrigerade BaK-4 prismor och FMC antireflexbehandling ger hög briljans, skärpa och kontrast och gör kikaren mycket ljusstark. Vattentät för att klara tuffa tag.

SE MER

Discover

En kikarserie tillverkad med Lanthanide-glas som ger en extrem ljustransmission och skärpa. Denna typ av glas används bl.a. i fotografisk optik och fiberoptiska kablar tack vare sitt höga refraktionsindex.

SE MER


Focus Rangefinder 800M Pro

Om du är till sjöss, ute på golfbanan eller på någon annan utomhusaktivitet som jakt eller vandring är en avståndsmätare ett bra verktyg att ha med sig. Med en enkel knapptryckning kan du enkelt ta reda på avståndet till golfflaggan, närmaste hamn eller om det är värt att ta det där skottet.

LÄS MER


Viewmaster ED

Focus Viewmaster är en mycket ljusstark kikare med en stor och skarp lins, Bak-4-prismor, som anses vara en av de bästa typerna av porroprismor eftersom de är gjorda av överlägset optiskt glas för att skapa en tydlig bild tillsammans med en ED-lins.

LÄS MER

Sailor III

På nya Sailor III hittar vi ett större och förbättrat grepp. Med det nya greppet är det lättare att hantera kikaren med en hand, även vid hård sjögång. Detta säkerställer säker navigering även under de svåraste förhållandena. Förutom ett fast grepp, erbjuder gummistrukturen också den speciella förmågan att avvisa vatten för att säkerställa halkfri och säker hantering, särskilt i kraftigt regn.

LÄS MER

 

I samarbete med Focus Nordic2022-04-01
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt