Bröllop

Bokning

Det är bra att vara ute i god tid, de populära tiderna bokas långt i förväg. När vigseln är bokad är det lämpligt att boka tid för fotograferingen. Det är skönt att ha ett bra tidsschema på sin bröllopsdag, så det inte blir för stressigt och inte heller blir för långa mellanrum. Man ska njuta av hela bröllopsdagen. När fotograferingen är bokad, bokar vi även in en tid för ett planeringsmöte. Där går vi igenom era önskemål, vi tittar på bilder från tidigare bröllopsfotograferingar jag gjort. Vi diskuterar bildstil, färg, svartvitt, lämpliga platser mm. 


Det är många frågetecken som ska rätas ut. När sen den stora dagen kommer, då ska ni inte behöva fundera. Allt är då redan klart och förberett och fotograferingen är endast en trevlig del av bröllopsdagen. De flesta bröllopsfotograferingar sker utomhus, men ibland sätter vädret stopp för det. Så är det regn och blåst så har vi en stor fin studio att fotografera i.

 

Bildvisning

Cirka 2 veckor efter fotograferingen bokar vi en tid för bildvisning. Där tittar vi på bilderna på skärm och gör de beställningar som önskas.

 

Övrigt

Har man frågor och funderingar inför fotograferingen är man givetvis välkommen att ringa, maila eller titta in i butiken.
 

Välkommen att boka tid!

Fotograf Anette Norén
anette.noren@kamerahuset.com
0303-81878

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt