Time lapse kameror

Brinno - Brilliant innovation, är ett av de världsledande företagen  som utvecklar timelapsekameror, både för professionellt bruk och privatpersoner. De har genom åren fått många utmärkelser för sina innovativa högkvalitativa produkter. I deras sortiment hittar du kameror för timelapse, konstruktion, hemsäkerhet, utomhussäkerhet mm.

Timelapsekameror

Syftet med en timelapsekamera är att ta bilder av en viss vy under en längre period. Bilderna sätts sedan ihop till en video som visar händelseförloppet i ett uppsnabbat tempo. I deras sortiment av tidsinställda kameror kan du välja utifrån önskade specifikationer och för vilket syfte du ska använda den. De erbjuder modeller med 720p eller 1080p upplösning, med eller utan utbytbara objektiv, från 11-120 dagars batteritid och med olika brännvidder. Om du ska använda kameran utomhus i tufft väder, erbjuds också vattentäta hus.

Timelapsekameror för konstruktion

Brinnos timelapsekameror för konstruktion är robust byggda för att klara hårda väderförhållanden och har väderbeständiga IPX-höljen. Med de flexibla inställningsmöjligheterna kan du välja att schemalägga vilka veckodagar du vill spela in.

Om Brinno – Brilliant Innovation

Brinno Inc grundades 2003 i Taipei, Taiwan. De är ett teknikföretag som fokuserar på timelapsefotografering. De utvecklar ständigt nya hårdvaru- och mjukvarulösningar för att kunna vara den ledande tillverkaren av timelapsekameror inom fotoindustrin. De utformar och utvecklar kameror för både slutanvändare, företag och byggföretag.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt