Wildlife

Weopti Wildlife HD

Weopti Wildlife HD serien är en utmärkt vattentät allround-kikare med 8x eller 10x förstoring. Den är lätt, kompakt och prisvärd. Som alla Weopti-kikare har den 5 års garanti. 

Den kan alltid vara med ut i naturen, hängande runt halsen i den medföljande nackremmen, eller i ryggsäcken. Den smidiga fokuseringen gör den till en idealisk kikare för både vuxna och barn. De vridbara ögonmusslorna gör det lätt att välja om man vill titta med eller utan glasögon.

Tack vare att kikaren är vattentät  (1m – 30min) och gasfylld, så minimeras risken för att det uppstår imma mellan linselementen, vilket annars är ett problem vid snabba temperaturförändringar. Imma kan t.ex. uppstå om man kommer från en kall utemiljö in i stugvärmen. Weopti Wildlife 8x32 HD är helt enkelt en kikare som pallar trycket.

Med multicoating (flera lagers antireflexbehandling) på alla linsytor minimeras reflektioner och ger kikaren en klar och skarp bild även i svagt ljus. Utöver antireflexbehandlingen har kikaren också en silver + AR-beläggning som ökar ljustransmissionen och kontrasten, allt för att ge en så bra bild i krävande situationer som möjligt.

Sammanfattningsvis passar Weopti Wildlife HD serien alla som vill ha en bra kikare utan att behöva lägga en stor summa pengar. 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt